Colophon

De website futuresporthorsesales.com is ontwikkeld door Future Sporthorse Sales in samenwerking met 3w Media BV Heb je een vraag of opmerking over deze site? Neem dan contact op met de webredactie.

Disclaimer futuresporthorsesales.com

De website futuresporthorsesales.com is met zorg samengesteld, maar we kunnen niet garanderen dat hij geen onjuiste of verouderde informatie bevat. futuresporthorsesales.com aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook, die het gevolg is van eventuele onjuiste informatie op deze website.
De site is uitsluitend bedoeld als informatiebron. futuresporthorsesales.com gaat door het plaatsen van informatie op deze website geen verplichtingen jegens derden aan van welke aard dan ook. Aan de inhoud van deze website kunnen daarom uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.
Auteursrecht
Alle teksten en afbeeldingen op futuresporthorsesales.com zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door anderen. Staat er een tekst of afbeelding op deze website waarvan verkeerde copyrights worden gebruikt, wil je dit dan melden aan de webredactie?